Μπαρτσελόνα: «Σαφάρι» για αντικαταστάτη του Γκάβι

Η Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης και στόχο της Γιουβέντους, Ροντρίγκο Ντε Πολ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο Γκάβι.

Ο 19χρονος Ισπανός έπαθε ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γεωργία στον τελευταίο αγώνα της Ισπανίας για τα προκριματικά του Euro 2024. Η επιστροφή του στη δράση θα αργήσει με τον Γκάβι να χάνει την σεζόν, αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Για να αντικαταστήσει τον Γκάβι, η Μπάρτσα θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και σύμφωνα με αναφορές του Calciomercato.com, ο Αργεντινός Ντε Πολ θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός. Πολλαπλές αναφορές τους τελευταίους μήνες υποδηλώνουν πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για μια τιμή της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα μπορεί να σημάνει άσχημα νέα για τη Γιουβέντους, η οποία έχει συνδεθεί από πολλά μέσα με μια κίνηση για τον Ντε Πολ. Οι Ιταλοί αναζητούν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή μετά τις μακροχρόνιες απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν τόσο στον Νίκολο Φατζιόλι όσο και στον Πολ Πογκμπά.

Ωστόσο, εάν η Μπαρτσελόνα δεν μπορέσει να δελεάσει τον Ντε Πολ, θα μπορούσε να στραφεί σε έναν από τους δύο παίκτες της Serie A, τον Αντριέν Ραμπιό ή τον Έντερσον της Αταλάντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.