Βιγιαρεάλ: Παρουσίασε τον Μαρθελίνο

Η Βιγιαρεάλ παρουσίασε τον τρίτο προπονητή της, την φετινή σεζόν τον Μαρθελίνο ο οποίος δεν δέχτηκε τον ρόλο του σωτήρα.

“Ξέρετε το όνομά μου, το όνομά μου είναι Μαρθελίνο Γκαρθία, με ξέρετε και ως Μάρθε. Δεν με ξέρετε όμως ούτε ως σωτήρα ούτε ως θαυματοποιό” δήλωσε ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ, ο τρίτος την φετινή σεζόν, Μαρθελίνο Γκαρθία.

Ο νέος προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League μίλησε για τη νέα του ομάδα και για την επιστροφή του στον σύλλογο μετά από επτά χρόνια, εναν σύλλογο του οποίου υπήρξε προπονητής για τριάμισι χρόνια και 177 αγώνες.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εποχή που έφυγα. Αλλά με τον χρόνο σίγουρα κατάλαβα τι ήταν σημαντικό. Τα καλά σε αυτή την ομάδα ήταν σίγουρα περισσότερα από τα άσχημα και είναι χαρά μου που επέστρεψα σε αυτή την φανταστική ομάδα με το φανταστικό στάδιο. Δεν είναι εύκολη η δουλειά. Σίγουρα θες να αρχίζεις κάτι από την αρχή αλλά, έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλουμε να αλλάξουμε την έκφραση στο πρόσωπο του προέδρου στα επόμενα ματς. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Θέλω όμως να δω αφοσίωση και ειλικρίνεια. Αν δεν πίστευα ότι το ρόστερ είναι καλό δεν θα ήμουν εδώ. Θέλουμε καλές εμφανίσεις και σταθερότητα. Πρέπει όμως να πάμε βήμα, βήμα” δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου σε εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.