Γρανάδα-Βιγιαρεάλ 2-3: Πήρε βαθιά ανάσα με Ζεράρ Μορένο (highlights)

Η Βιγιαρεάλ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά έφυγε με σημαντικό τρίποντο από την έδρα της Γρανάδα, νικώντας 2-3 και ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς θέλοντας να φύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να πιάσουν στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους, αλλά ο Ουζούνι δεν τα κατάφερε στις 2 ευκαιρίες που έπεσαν στα πόδια του.

Αντίθετα στην πρώτη επιθετική ενέργεια της Βιγιαρεάλ στο 18′ ο Σόρλοτ κράτησε όσο έπρεπε και έφτιαξε το γκολ για το 0-1 του Ζεράρ Μορένο. Ο Νορβηγός κέρδισε πέναλτι και 5 λεπτά αργότερα και πάλι ο Μορένο έκανε το 0-2. Άξιζε και εκείνος ένα γκολ και το πέτυχε με εξαιρετικό αριστερό σουτ στο 28′.

Κάπου εκεί όμως σταμάτησε το πάρτι του κίτρινου υποβρυχίου. Στην επόμενη φάση ο Σάντσες μείωσε με ωραίο πλασέ για το 1-3 και στο 34′ ο Ουζούνι έβαλε φωτιά στο ματς κάνοντας το 2-3. Μάλιστα στο 40′ ο Πουέρτας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος και χωρίς τον Σόρλοτ που έγινε αλλαγή, η Βιγιαρεάλ έδωσε χώρο χωρίς όμως να το πληρώσει. Ο Ουζούνι και ο κορυφαίος της αναμέτρησης Μπρίαν έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και τους μιμήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ντεντιού ο οποίος στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Γιόργκενσεν, με αποτέλεσμα το 2-3 να μείνει μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.