Ρούνεϊ για Μπέλιγχαμ: «Ας μην τον… σκοτώσουμε όταν κάποια στιγμή έρθει η πτώση του»

Εντυπωσιασμένος με τις εμφανίσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει σημειώσει ήδη 10 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, με τον Ρούνεϊ να τονίζει πως θα πρέπει να στηριχθεί όταν κάποια στιγμή παρουσιάσει πτώση στην απόδοση του.

«Αυτό που κάνει ο Μπέλιγχαμ είναι απίστευτο. Έδειξε την ικανότητα και την ωριμότητά του παίρνοντας ένα ρίσκο και πηγαίνοντας από την Ντόρτμουντ στη Ρεάλ. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Στη συνέχεια, η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο στη Ρεάλ κι η έναρξη της σεζόν όπως έκανε με την Αγγλία ήταν φανταστικό.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, είναι μελλοντικός αρχηγός. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το πώς φέρεται, πώς μιλάει, πώς παίζει. Είναι ήδη ηγέτης στα 20 του.

Αλλά ο Μπέλιγχαμ θα έχει μια πτώση κάποια στιγμή κι είναι σημαντικό να μην τον σκοτώσουμε όταν συμβεί αυτό. Θα συμβεί. Ο Τζουντ έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους καλύτερους αν συνεχίσει όπως τώρα. Πρέπει όμως να τον στηρίξουμε.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη όταν έχει πέφτει η φόρμα του ή έχει πρόβλημα εκτός γηπέδου. Είναι δύσκολο να να μην υπάρχει “βαβούρα” γύρω από αυτό. Παίζεις για τη Ρεάλ. Ένα κακό παιχνίδι να κάνεις και θα μπορούσαν να σου επιτεθούν. Υπάρχει επίσης, μεγάλη πίεση στην Αγγλία. Έτσι, όταν πέσει, ας υποστηρίξουμε κι αυτόν και τους άλλους παίκτες», δήλωσε ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.