Ρεάλ Μαδρίτης: Υπογράφει το καλοκαίρι ως ελεύθερος ο Εμπαπέ

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίζεται ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ θα ενταχθεί στους «μπλάνκος» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σίριαλ μεταξύ Κίλιαν Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Χοσέ Μανουέλ Οτέρο, ο οποίος αποτελεί μέλος του ΔΣ των «μπλάνκος», ο Γάλλος διεθνείς θα «ντυθεί» στα χρώματα της «βασίλισσας». Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί ως ελεύθερος στο κλαμπ της Μαδρίτης με καθυστέρηση ενός έτους.

«Ο Εμπαπέ είχε, και παράλληλα δεν είχε την ευκαιρία να έρθει στη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι. Για να ερχόταν, θα έπρεπε να έχει αφήσει το τεράστιο μπόνους που θα έπαιρνε στην Παρί, ενώ και εμείς θα έπρεπε να δώσουμε πάρα πολλά εκατομμύρια για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή.

Είμαι σίγουρος ότι τελικά θα έρθει. Θα έχει δόξα στη Ρεάλ. Αλλιώς θα περιπλανιέται… Μια μέρα θα κερδίσει το Champions League με τη Ρεάλ. Τώρα φαίνεται ότι η Παρί είναι λιγότερο ισχυρή, έχοντας χάσει πολύ καλούς παίκτες. Η Ρεάλ εγγυάται ασφάλεια και σοβαρότητα που οδηγεί στην αποτελεσματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα πει το «ναι» μόλις μείνει ελεύθερος. Γεννήθηκε για να παίξει στη Ρεάλ, αυτό είναι προφανές», ανέφερε με δηλώσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.