Καστάνιε: «Αν ο Κουρτουά δεν θέλει να έρθει στην Εθνική Βελγίου, θα είναι επιλογή του»

Ο διεθνής αμυντικός της Φούλαμ, έφερε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο το φλέγον ζήτημα του Τιμπό Κουρτουά με την Εθνική Βελγίου.

Σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο Καστάνιε δεν χαρίστηκε στον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά. Τα λόγια του δείχνουν ότι η κατάσταση του Κουρτουά στην Εθνική Βελγίου είναι ακόμα βασικό θέμα προβληματισμού και ότι ο μακροχρόνιος τραυματισμός του δεν έχει αμβλύνει τα πνεύματα στο Βέλγιο.

Ο αμυντικός σημειώνει ότι ο πολύπειρος κίπερ θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα που έφυγε από προπόνηση του ομοσπονδιακού συγκροτήματος. Μια αποχώρηση που δημοσιοποιήθηκε από τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται ότι έφυγε πριν παίξει με την Αυστρία με την έγκριση των γιατρών του Βέλγιου και της Ρεάλ Μαδρίτης αφού είχε θέμα με πόνους στο σώμα.

«Ναι. Θα ήταν περίεργο αν ο Τιμπό επέστρεφε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν πάντα μικρούς τραυματισμούς ή πόνο κάπου. Δεν είμαστε ποτέ πραγματικά 100%. Ή πρόκειται για πραγματικό τραυματισμό, είναι σοβαρός και ο σύλλογος σε αναγκάζει να επιστρέψεις ή μπορείς να παίξεις. Κατά την άποψή μου, αν ήθελε ο Τιμπό, θα μπορούσε να μείνει, αλλά είναι επιλογή του. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Στη συνέχεια θα είναι ένα πρόβλημα που θα επιλυθεί μεταξύ του Τιμπό και του προπονητή. Και αν εκείνη τη στιγμή ο Τιμπό δεν θέλει πια να έρθει, θα είναι δική του επιλογή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.