Ράγιο Βαγεκάνο – Βιγιαρεάλ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά (highlights)

Ποιοτικά δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι της La Liga, αλλά υπήρξαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει γκολ.

Γκολ και βαθμό μοιράστηκαν Ράγιο και Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη, με το 1-1 να μοιάζει ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ύστερα από της παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στα πρώρα 25 δευτερόλεπτα θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, αλλά ο Γκαρσία δεν έκανε καλό κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γιόργκενσεν, ενώ στο 7ο λεπτό και πάλι οι παίκτες της Ράγιο άγγιξαν το 1-0 σε δεύτερο τετ α τετ και πάλι του Γκαρσία αλλά αυτή τη φορά ο Γιόργενσεν έκανε τρομερή απόκρουση στα πόδια του παίκτη των γηπεδούχων.

Η Βιγιαρεάλ πέρασε την σέντρα για πρώτη φορά στο 15ο λεπτό όταν και από τα αριστερά ο Άλεξ Μπαένα έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Σούρλοτ με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Όμως η χαρά τους κράτησε μερικά δευτερόλεπτα, καθώς με τη σέντρα η Ράγιο έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Κικε, καθώς η άμυνα της Βιγιαρεάλ πιάστηκε στον ύπνο.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαρία ήρθε στο 52ο λεπτό για τους γηπεδούχους, υπήρξαν τρεις-τέσσερις καλές στιγμες και για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να σκοράρουν φτάνοντας έτσι στο τέλος να μένουν στο 1-1 και στον έναν βαθμό της ισοπαλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.