Κασεμίρο για Βινίσιους: «Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποφάσιζε να φύγει, η La Liga πρέπει να λάβει μέτρα»

Ο Κασεμίρο «έπλεξε το εγκώμιο» του Βινίσιους σε δηλώσεις του, διαμαρτυρόμενος παράλληλα για τον ρατσισμό και τα μέτρα που (δεν) έχει λάβει η La Liga για τον περιορισμό τέτοιων φαινομένων που πλήττουν το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Η La Liga έχει το «μπαλάκι» και πλέον καλείται να πάρει ζωτικής σημασίας αποφάσεις, όσον αφορά την καταπολέμηση φαινομένων ρατσισμού. Η υπόθεσή του Βινίσιους Τζούνιορ έχει φτάσει μέχρι και τα γραφεία της UEFA, ενώ παρά τις αρχικές φήμες περί σκέψεων του Βραζιλιάνου να αποχωρήσει από την Ισπανία και κατά συνέπεια τη Ρεάλ Μαδρίτηςο ίδιος συνεχίζει κανονικά.

Πάντως το θέμα δεν θεωρείται ληξάν και ο συμπατριώτης του Βινίσιους, Κασεμίρο, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δεν θα του έκανε εντύπωση αν ο παίκτης της «Βασίλισσας» αποφάσιζε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για να αποφύγει αυτή την αρρωτημένη κατάσταση που επικρατεί στην Ιβηρική χερσόνησο.

«Μας ενοχλεί που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ακόμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται ο Βινίσιους. Έχει φωνάξει πολλές φορές. Νομίζω πως η La Liga πρέπει να λάβει μέτρα, γιατί δεν μπορεί να χάσει τέτοιον παίκτη. Είμαι χαρούμενος που είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν θα μου έκανε έκπληξη αν ήθελε να φύγει, αν ήθελε να εστιάσει σε άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Κασεμίρο στο βραζιλιάνικο «TNT».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.