Κάδιθ-Βαγιαδολίδ 2-0 : Νίκη σωτηρίας με Μπονγκοντά σκόρερ (hls)

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια της για σωτηρία πέτυχε η Κάδιθ στο "Νουέβο Μιραντίγια" επί της Βαγιαδολίδ με σκορ 2-0 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπονγοντά που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Η Κάδιθ ήταν πολύ πιο επιθετική στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σε δύο ευκαιρίες του Μπονγκοντά (43΄, 45+2΄) και κυρίως με το χαμένο πέναλτι του Αλκαράθ στο 36ο λεπτό, με τον κεντρικό μέσο των Ανδαλουσιάνων να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα. 

Στην επανάληψη είχαμε ένα ανιαρό παιχνίδι μέχρι το 68ο λεπτό, αλλά σε αυτό το χρόνικό σημείο και μέσα σε 12 λεπτά έγιναν πράγματα και θαύματα! Στο 69΄με αριστερό βολέ ο Μπονγκοντά έγραψε το 1-0, στο 75΄η Κάδιθ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λοσάνο από τον Σάντσεθ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπνγκοντά και στο 80ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Λοσάνο ο Χόνγκλα.

Η Κάδιθ δεν έχει χάσει πλέον κανένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της εναντίον της Βαγιαδολίδ στη LaLiga (4 νίκες-6 ισοπαλίες), το καλύτερο αήττητο σερί της απέναντι σε έναν αντίπαλο στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.