Αλμερία-Έλτσε 2-1: Ανάσα για τους γηπεδούχους, υποβιβασμός για τους φιλοξενούμενους (hls)

Οι "ροχιμπλάνκος" πέτυχαν την 10η νίκη τους και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι "βερδιμπλάνκος" επιστρέφουν στη δεύτερη κατηγορία ύστερα από 3 χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από την μεγαλύτερη νίκη τους στη σεζόν με 4-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας την Αλμερία με τον Γκουμπάου στο 8′ και τον Μπογέ στο 10′. 

Ωστόσο το γκολ ήρθε για τον σύλλογο της Ανδαλουσίας ύστερα από κόρνερ του Εμπάρμπα, κεφαλιά του Έλι και κοντινή προβολή του Μπαπτιστάο.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σύνολο του Μπεκασέσε είχε και πάλι τις καλύτερες στιγμές, με τον Γκουμπάου και τον Μορέντε αλλά το 1-0 δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος η Αλμερία είχε ένα εντυπωσιακό 10λεπτο, από το 50′ έως το 60′ στο οποίο πέτυχε το 2-0 με τον Εμπάρμπα έχοντας και 3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. 

Ο Εμπάρμπα στο 74′ είχε και δοκάρι, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με το 4ο γκολ του στο πρωτάθλημα ο Πόνσε. 

Οι γηπεδούχοι έχουν 36 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι υποβιβάζονται και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία με το πέρας της 33ης αγωνιστικής.

Αλμερία: Μαρτίνεθ, Πόθο (77′ Πορτίγιο), Έλι, Μπάμπιτς, Θεντέγιες, Ρομπερτόνε (84′ Σαμού Κόστα), Ντε Λα Οθ (αρχ.), Μελέρο (84′ Εγουάρας), Μπαπτιστάο (69′ Τσούμι), Σουάρες, Εμπάρμπα (79′ Ραμαζανί)

Προπονητής: Ρούμπι

Έλτσε: Γουέρνερ, Χοσάν, Μαγκαγιάν, Κλερκ, Μπλάνκο (77′ Μερκάου), Μορέντε, Νουάνκο (46′ Κογιάδο), Γκουμπάου, Φιδέλ (αρχ.) (67′ Ραούλ Γκούτι), Μίγια (68′ Εντεκά), Μπογέ (67′ Πόνσε)

Προπονητής: Σεμπαστιάν Μπεκασέσε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.