Χετάφε – Αλμερία 1-2 : Θρίλερ στα όρια της επιβίωσης!

Μεγάλη νίκη για την Αλμερία στο Χετάφε με σκορ 2-1 χάρις τα γκολ του Κολομβιανού Σουάρες (7', 58). Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντακονάμ αλλά το πάλεψαν αρκετά, μειώνοντας με τον Μαγιοράλ (71')

Δίκαιαη η νίκη της Αλμερία στο ντέρμπι της επιβίωσης καθώς μπήκε καλύτερα στο ματς του Χετάφε, προηγήθηκε με ωραίο γυριστό σουτ του Σουάρες στο 7‘ και διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου τον έλεγχο παίρνοντας και το εξτρά… στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν αποβλήθηκε ένας εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων ο Ντακονάμ ανατρέποντας ως τελευταίος παίκτης τον Λέο Μπατιστάο. Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο έξυπνα κι αποφασισμένα να “χτυπήσουν” στην αναταραχή των αντιπάλων τους και έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ στο 58′ πάλι με προβολή του Σουάρες.

Κάπου εκεί φάνηκε το πόσο σπουδαίο είναι να παίζεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα και πόσο σπουδαίος πρέπει να είσαι για να παίζεις σ’ αυτό!!! Η Χετάφε κόντρα σε όλους και σε όλα μείωσε στο 71′ με τον “‘άφαντο” ως τότε Μαγιοράλ και στη συνέχεια στρίμωξε τους Ανδαλουσιάνους δημιουργώντας 4-5 μεγάλες ευκαιρίες για την ισοπαλία. Δεν ήρθε… Και γιατί ο γκολκίπερ Μαρτίνεθ ήταν σε μεγάλη μέρα. Σε .ένα τόσο μεγάλο ματς…

Δεν κρίθηκε κάτι, όμως η Αλμερία πήρε μια ανάσα κι ενώ απομένουν τέσσερις “στροφές” ως το φινάλε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.