Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 2-1: Buzzer beater τρίποντο από τον Εν Νεσίρι

Με τον Εν Νεσίρι να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Σεβίλλη κατέβαλε με 2-1 την αντίσταση της Βιγιαρεάλ και πλέον απέχει 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σεβίλλη με 9 αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που νίκησε 3-0 την Γιουνάιτεντ και σφράγισε εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Europa League, μπήκε με το πόδι στο γκάζι δημιουργώντας 3 τελικές στα πρώτα 5 λεπτά. Με το γκολ να μην έρχεται η Βιγιαρεάλ άρχισε να ισορροπεί το ματς, αλλά στην κόντρα δέχτηκε το γκολ.

Το λάθος του Παρέχο έφερε την κούρσα του Σούσο, ο οποίος την κατάλληλη ώρα πάσαρε στον Μιρ κι αυτός με βολίδα άνοιξε το σκορ στο 34′. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι και από το 40 κι έπειτα η Βιγιαρεάλ δημιούργησε 5 φάσεις ενώ είχε και γκολ με τον Τζάκσον που ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ. Μοιραίος σε αυτό το διάστημα ο Λο Σέλσο που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε 2 περιπτώσεις. Το ημίχρονο έκλεισε με το δοκάρι του Σούσο μετά από σέντρα σουτ.

Το δεύτερο μέρος είχε και πάλι κίτρινο χρώμα με Τζάκσον και Τσουκβουέζε να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Ντμίτροβιτς. Το γκολ ήρθε από τον Πάου Τόρες, ο οποίος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα στο 55′ και το VAR τον δικαίωσε. Το παοχνίδι πήγαινε καρφί για το ισόπαλο 1-1 όπως και τα 2 τελευταία μεταξύ των δύο, αλλά ο Εν Νεσίρι είχε διαφορετική άποψη.

Με τρομερό άλμα στο 4ο των καθυστερήσεων νίκησε με το κεφάλι τον Ρέινα και χώρισε τους 2 αντιπάλους για το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.