Ράγιο Βαγεκάνο-Αλμερία 2-0: Νίκη με άρωμα Ευρώπης! (hls)

Οι Μαδριλένοι πέτυχαν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους από τον Νοέμβριο και φιγουράρουν στην 5η θέση της La Liga, στο -3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αμφότερες οι ομάδες εκκίνησαν με ενθουσιασμό, η Αλμερία είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Ρομπερτόνε και τον Μπαπτιστάο στο 3′ και στο 8′ αντίστοιχα, αλλά ο Ντιμιτριέφσκι είχε σωστή αντίδραση, όπως στον αντίποδα έπραξε κι ο Μαρτίνεθ στο 6′ με αντίπαλο τον Παλαθόν.

Μετά το 15λεπτο ο ρυθμός έπεσε με τους Μαδριλένους να έχουν την κατοχή και τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. 

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Ράγιο Βαγεκάνο να έχει τη συνδρομή της τύχης στο 53′ αφού μετά το κόρνερ του Παλαθόν η μπάλα από το πόδι του Έλι κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι -είχαν να νικήσουν στο σπίτι τους από τις 7 Νοεμβρίου- θεμελίωσαν την επιτυχία τους με τον Άλβαρο Γαρθία να σκοράρει έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο 19 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Το σύνολο του Ιραόλα είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς με το πέρας της 20ης αγωνιστικής, ενώ η Αλμερία παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, στους 22 βαθμούς, στο +3 από την 18η Κάδιθ.

Ράγιο Βαγεκάνο (4-2-3-1): Ντιμιτριέφσκι, Μπάλιου, Λεζέν, Κατένα, Φ. Γαρθία, Κομεσάνια (72′ Σις), Βαλεντίν (86′ Σάλβι), Τρέχο (αρχ.) (72′ Λόπεθ), Παλαθόν, Μαρτίν (63′ Αλβ. Γαρθία), Καμέγιο (86′ Ντε Τομάς)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Αλμερία (4-2-3-1): Μαρτίνεθ, Πόθο, Έλι, Μπάμπιτς, Ακέμε, Ρομπερτόνε (69′ Πουτσμάλ), Σαμού Κόστα, Μελέρο (85′ Λάζαρο), Μπαπτιστάο (77′ Ντιέγκο Σόουσα), Σουάρες (69′ Τουρέ), Εμπάρμπα (69′ Πορτίγιο)

Προπονητής: Ρούμπι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.