Κάδιθ – Έλτσε 1-1 : Δεν βοήθησε κανέναν (hls)

Η Κάδιθ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη με το 1-1 απέναντι στην Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι δύο χειρότερες επιθέσεις της Λα Λίγκα προσέφεραν θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Ένα καταπληκτικό γκολ του Οκάμπο (7′) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες απείλησαν, είχαν από ένα δοκάρι με τον Ίθα οι γηπεδούχοι (29′) και με τον Μίγια οι φιλοξενούμενοι (32′).

Όποτε χρειάστηκε οι δύο τερματοφύλακες ήταν εντυπωσιακοί. Ημίχρονο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κάδιθ έπαιξε με την φωτιά και κάηκε. Άφησε την μπάλα στην Έλτσε και η ουραγός πίεσε με αποτέλεσμα την ισοφάριση με την κεφαλιά του Πόνσε (81′).

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την νίκη στις καθυστερήσεις με Νεγρέδο (90+1) και Σομπρίνο (90+3).

Το τελικό 1-1 σίγουρα δεν βοηθά τους γηπεδούχους βαθμολογικά καθώς έχασαν την ευκαιρία να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Έλτσε παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη μετά από 17 αγωνιστικές.

Κάδιθ : Λεδέσμα – Ίθα, Ερνάντεθ, Φάλι (33′ Μπάγε), Εσπίνο – Άλκαραθ, Σαν Εμετέριο (77′ Ντιαρά) – Σομπρίνο, Άλεξ (77′ Αρσαμεντία), Οκάμπο (61 Αλέχο) – Λοσάνο (78′ Νεγρέδο)

Έλτσε : Μπαντία – Παλάσιος, Ρόκο, Ντιέγκο (85′ Μαγκαγιάν) – Καρμόνα (85′ Μορέντε), Μάσκαρεϊγ, Γκουμπάου, Κλερκ (46′ Μπλάνκο) – Μίγια (46′ Φιδέλ), Ρότζερ (72′ Πόνσε), Μπογέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.