Λεβαντόφσκι: “Πιθανότερο να πάρω την Χρυσή Μπάλα τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα”

Ενθουσιασμένος με την έως τώρα παρουσία του στη Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

“Δεν περίμενα πως οι φίλοι της Μπαρτσελόνα να τραγουδούν για μένα στο «Καμπ Νου». Αυτό με έκανε να νιώθω σαν να είμαι μέλος της ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό“, δήλωσε αρχικά ο Πολωνός επιθετικός σε Μέσο της πατρίδας του.

Για την Χρυσή Μπάλα: “Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της οποίας ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει περισσότερες φορές αυτό το βραβείο. Έχω την εντύπωση πως είναι πιθανότερο να πάρω την Χρυσή Μπάλα τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα, παρά όταν ήμουν στην Μπάγερν“.

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: “Νιώθω σαν να έχω καινούρια παιχνίδια στα χέρια μου και παίζω μαζί τους. Από τις πρώτες μου μέρες στην Μπαρτσελόνα ένιωσα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Νιώθω άνετα, όχι μόνο λόγω του συλλόγου, αλλά και λόγω της ατμόσφαιρας. Οι συμπαίκτες μου και ολόκληρη η ομάδα μου συμπεριφέρονται άψογα. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω προνομιούχος.

Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου. Δεν φοβάμαι τον διαφορετικό ρόλο που έχω και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Μοιράζομαι τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με τους νεότερους στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.