Πήρε το ντέρμπι και πάτησε κορυφή η Βαλένθια!

Η Βαλένθια μετέτρεψε το ντέρμπι με την Ατλέτικο σε τυπική διαδικασία αφού επικράτησε 3-1 και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Βαλένθια μετέτρεψε το ντέρμπι με την Ατλέτικο σε τυπική διαδικασία αφού επικράτησε 3-1 και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο έκτο λεπτό με τον Μιράντα να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αντρέ Γκόμες κατάφερε να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Πάκο Αλκαθέρ.
Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονταν σε μπλακ άουτ και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο καθώς στο 13ο λεπτό ο Όταμέντι ολοκλήρωσε το θρίαμβο πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ.


Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μάντζουκιτς στο 29ο λεπτό.


Έτσι, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο έφτασε τους 17 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Μπαρτσελόνα να είναι δεύτερη με 16 πόντους αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Η Ατλέτικο αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα με τους Μογιά, Μιράντα, Γκιγιέρμε, Γκοδίν, Χέσους Γκάμεζ, Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν, Κόκε, Μάντζουκιτς και Γκριζμάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.