Παραδέχτηκε «στήσιμο» ο Γκάμπι!

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκάμπι Φερνάντες παραδέχτηκε ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς της Μαδρίτης την εμπλοκή του στο «στήσιμο» του αγώνα Λεβάντε - Σαραγόσα τον Μάιο του 2011!

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκάμπι Φερνάντες παραδέχτηκε ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς της Μαδρίτης την εμπλοκή του στο «στήσιμο» του αγώνα Λεβάντε – Σαραγόσα τον Μάιο του 2011!


Οι ισπανικές αρχές ερευνούν το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο ο Γκάμπι, που τότε έπαιζε στη Σαραγόσα, είχε σκοράρει δύο φορές, βοηθώντας την ομάδας του να κερδίσει 2-1, παραμένοντας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Γκάμπι παραδέχτηκε πως αυτός και συμπαίκτες του έλαβαν 120.000 ευρώ από τη διοίκηση της Σαραγόσα, τα οποία έδωσαν στους παίκτες της Λεβάντε για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς.


«Εκανα ό,τι μου είπε ο σύλλογος» φέρεται να είπε ο έμπειρος μέσος στον εισαγγελέα, ενώ σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση δήλωσε ήρεμος, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα προσωπικό όφελος από την υπόθεση.


Ο Γκάμπι δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς της Ατλέτικο με τη Γιουβέντους και σύμφωνα με τους Ισπανούς κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, που μπορεί να μετριαστεί όμως λόγω της ομολογίας.


Στον εισαγγελέα διαφθοράς παρουσιάστηκε σήμερα και ο τότε πρόεδρος της Σαραγόσα, Αγκαπίτο Ιγκλέσιας, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος στην υπόθεση. Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν 33 άτομα, μεταξύ των οποίων όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε εκείνο το παιχνίδι, ένα από τα εννέα που ερευνούν οι αρχές για πιθανό «στήσιμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.