Σιμεόνε: «Ήταν τελικός για εμάς»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της ομάδας του, στο ματς με τη Γιουβέντους, το οποίο τόνισε πως ήταν ένας τελικός για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της ομάδας του, στο ματς με τη Γιουβέντους, το οποίο τόνισε πως ήταν ένας τελικός για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονταν από την εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Ο Σιμεόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη «βέκια σινιόρα», ενώ αναφέρθηκε και στην τακτική, που ακολούθησε.


Αρχικά, ο Σιμεόνε τόνισε: «Παίξαμε εναντίον μία μεγάλης ομάδας. Κάναμε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι απέναντι στην Γιουβέντους που είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε από τα πλάγια καθώς γνωρίζαμε ότι είχαν αδυναμίες».


Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Τους επιτρέψαμε να μας πιέσουν στο κέντρο και στο πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους έπαιξε καλύτερα. Ήμασταν περισσότερο επιθετικοί στην επανάληψη και περιμέναμε την εξέλιξη. Το παιχνίδι άνοιξε όταν μπήκε ο Γκριζμάν και αλλάξαμε το σύστημα σε 4-4-2. Ήταν ένας “τελικός” για μας και τον κερδίσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.