Xετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Ο Φέλιξ μοίραζε, ο Μοράτα έβαζε! (hls)

Με τον Πορτογάλο να δίνει τρεις ασίστ και τον Ισπανό επιθετικό να πετυχαίνει 2 γκολ στην επιστροφή του στη La Liga, το σύνολο του Σιμεόνε πέρασε από την έδρα των "Αθουλόνες".

Oι “Ροχιμπλάνκος”, που είχαν στο αρχικό σχήμα τους τους επιστρέψαντες Μοράτα και Σαούλ, ευτύχησαν να βρουν δίχτυα στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθειά τους, με υπέροχη συνεργασία των Λεμάρ-Σαούλ-Ζοάο Φέλιξ και σκόρερ τον Μοράτα, ο οποίος πέτυχε γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα ύστερα από 769 ημέρες.

Από εκεί και πέρα η Χετάφε πήρε τα ηνία του αγώνα φτάνοντας μια ανάσα από την ισοφάριση στο 41′, αλλά η μπάλα από την προσπάθεια του Μαγιοράλ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Όμπλακ.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όμως τα γκολ ήρθαν από την ομάδα του Σιμεόνε, με τον Ζοάο Φέλιξ να κλέβει στο 59′ και να δίνει στον Μοράτα για το 0-2, ενώ στο 75′ ο Γκριεζμάν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Η Ατλέτικο μετράει 20 νίκες και 2 ισοπαλίες από τον Νοέμβριο του 2011 με αντίπαλο τη Χετάφε και κατάφερε για 4η διαδοχική χρονιά να εκκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα.

Xετάφε: Σόρια, Ιγλέσιας, Τζενέ (αρχ.), Μίτροβιτς, Ντουάρτε, Ανχιλέρι, Αλενιά (58′ Πορτού), Αραμπάρι, Μαξίμοβιτς (63′ Σεοάνε), Μαγιοράλ (81′ Πάρα), Ουνάλ (82′ Μάτα)

Προπονητής: Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Βιτσέλ, Ρεϊνίλντο, Μολίνα, Σαούλ (62′ Καράσκο), Κόκε (αρχ.), Γιορέντε (62′ Ντε Πολ), Λεμάρ (62′ Γκριεζμάν), Μοράτα (83′ Κούνια), Ζοάο Φέλιξ (83′ Κορέα)

Προπονητής: Ντιέγο Σιμεόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.