Θέλτα : Εκτός ομάδας ο Σάντι Μινα

Η Θέλτα αντέδρασε άμεσα στην καταδικαστική απόφαση του Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση και τον άφησε εκτός ομάδας.

Η Θέλτα αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά στην καταδίκη του Σάντι Μίνα με τετραετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση. Η ομάδα από το Βίγκο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο παίκτης δεν είναι πλέον μέλος του συλλόγου.

“Προληπτικά, αποφασίσαμε να μείνει ο ποδοσφαιριστής εκτός προπονήσεων της πρώτης ομάδας” αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης της ομάδας της Γαλικίας.

Ο Σάντι Μίνα αναμένεται να κάνει έφεση τις επόμενες ημέρες για αυτό και η ανακοίνωση της Θέλτα αναφέρει ότι προληπτικά ο παίκτης δεν είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Η ομάδα αναφέρει επίσης ότι έχει αρχίσει ήδη την δική της έρευνα για τα όσα έχουν συμβεί ενώ υπενθυμίζει ότι όταν συνέβη το γεγονός για το οποίο καταδικάστηκε ο Σάντι Μίνα αγωνιζόταν με την φανέλα της Βαλένθια.

Ο πρόεδρος Κάρλος Μουρίνιο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει : “Ως Θέλτα θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη καταδίκη μας για τα γεγονότα που συνέβησαν από έναν παίκτη της πρώτης ομάδας. Σεβόμαστε τις νομικές διαδικασίες, αλλά οι αξίες της Θέλτα είναι πάνω από όλα και θα τις υπερασπιστούμε όπως τις υπερασπιζόμασταν πάντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!