Μπαρτσελόνα-Κάδιθ 0-1: Νέο σοκ στο “Καμπ Νόου”με σκόρερ τον Λούκας Πέρεθ! (hls)

Μετά τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ στα προημιτελικά του Europa League, οι Καταλανοί γνώρισαν νέα εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από την Κάδιθ για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Τέλος στο αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είχε ηττηθεί στο πρωτάθλημα εντός του 2022, ωστόσο η Κάδιθ κατάφερε για πρώτη στην ιστορία της να νικήσει τους Καταλανούς στην έδρα τους!

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καταλανοί ήταν νωθροί και προβλέψιμοι με την ανάπτυξη να έρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την δεξιά πτέρυγα και τον κεφάτο Ντεμπελέ, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι “αμαρίγιος” έχασαν την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 27′ με τον Λούκας Πέρεθ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ύστερα από σπουδαία ενέργεια του Σομπρίνο.

Ο Ντεμπελέ δεν νίκησε τον σταθερό Λεδέσμα στο 39′ και το 0-0 φυσιολογικά σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών στο πρώτο 45λεπτο.

Και τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά της Κάδιθ, στο 48′ με τον Λούκας Πέρεθ (έφτασε τα 4 γκολ με αντιπάλους τους Καταλανούς) με το σύλλογο της Ανδαλουσίας να έχει στη συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες και την Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να νικήσει τον Λεδέσμα, αφού ο Αργεντινός ήταν ανίκητος.

Το σύνολο του Τσάβι έχασε τεράστια ευκαιρία να αποσπαστεί από Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει βεβαίως ένα παιχνίδι λιγότερο) με τις 3 ομάδες να έχουν από 60 βαθμούς.

Οι Καταλανοί είχαν να ηττηθούν σε δύο σερί εντός έδρας ματς από το Απρίλιο του 2003!

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (90+4′ Μινγέθα), Γκαρθία, Λονγκλέ (77′ Τραορέ), Άλμπα, Γκάβι, Μπουσκέτς (αρχ.), Φ. Ντε Γιονγκ (77′ Λ. Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ, Τόρες, Ντεπάι (61′ Oμπαμεγιάνγκ)

Προπονητής: Τσάβι Ερνάντεθ

Κάδιθ: Λεδέσμα, Πάρα (76′ Ακαπό), Ερνάντεθ, Φάλι, Εσπίνο, Γιόνσον (77′ Τσουστ), Χοσέ Μάρι (αρχ.) (64′ Σαν Εμετέριο) Σάντσεθ (64′ Αλέχο), Φερνάντεθ, Σομπρίνο (82′ Αρσαμέντια), Πέρεθ

Προπονητής: Σέρχιο Γκονθάλεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.