Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ 2-1: Έδειξε χαρακτήρα με παίκτη λιγότερο και γκολ στο 90+10

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που έπαιζε από το 71' με παίκτη λιγότερο, είδε την Εσπανιόλ να ισοφαρίζει, αλλά το πέναλτι του Καράσκο μέσω VAR στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, έγραψε το τελικό 2-1.

Η Ατλέτικο ήταν ξεκάθαρο πως είχε έλλειψη ενέργειας, με το μυαλό των παικτών του Σιμεόνε να μένει στον απκλεισμό από την Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η μόνη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 35′ με τον Φέλιξ να πατάει περιοχή, αλλά να πλασάρει απελπιστικά.

Στο δεύτερο μέρος ο Σιμεόνε έκανε τριπλή αλλαγή, με σκοπό να δώσει ρυθμό στην αναμέτρηση. 2 από τους 3 που μπήκαν συνδυάστηκαν για το 1-0 στο 52′ κι ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Όμπλακ έκανε καταπληκτική επέμβαση στο σουτ του Ντάρντερ.

Ο Κούνια πέρασε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και ο Καράσκο με προσποίηση και πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 69′ ο Ντε Τομάς δοκίμασε και πάλι τα αντανακλαστικά του Όμπλακ με τον Σλοβένο να είναι ανίκητος. 2 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Κοντογκμπιά με αυστηρή δεύτερη κόκκινη.

Από το φάουλ που κέρδισε η Εσπανιόλ ήρθε το 1-1. Ο Ντε Τομάς σούταρε η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Όμπλακ και πέρασε τη γραμμή για ένα “γκολ-δώρο”. Η Εσπανιόλ έψαξε τη νίκη με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι μέσω VAR, για χέρι του Ντε Τομάς σε κεφαλιά του Γκριεζμάν. Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καράσκο ήταν ψύχραιμος γράφοντας το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα.

Η ιστορία στην LaLiga επαναλήφθηκε καθώς στον πρώτο γύρο η Ατλέτικο είχε επιβληθεί στην Βαρκελώνη με γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μ’ αυτή τη νίκη πήγε στους 60 βαθμούς μαζί με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, με περισσότερα όμως παιχνίδια από τους αντιπάλους της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.