Αντσελότι: ”Προτιμώ συλλόγους και όχι Εθνικές, δεν ξέρω αν θα παραμείνω”

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι προτιμά την καθημερινή λειτουργία της διοίκησης του συλλόγου εν μέσω ερωτημάτων για το αν θα αναλάμβανε διεθνή ρόλο.

Ο Αντσελότι διατηρεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της LaLiga, με 12 βαθμούς διαφορά από μια ανανεωμένη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ρεάλ βρίσκεται επίσης μέσα στη διεκδίκηση του Champions League καθώς είναι ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά μετά το 1-3 μέσα στο Λονδίνο κόντρα στη Τσέλσι.

Η αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας να προκριθεί σε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα έφερε επίσης υπό αμφισβήτηση τη θέση του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι, αλλά ο Αντσελότι, προτιμά το ποδόσφαιρο των συλλόγων. «Το έχω σκεφτεί, να προπονήσω μια εθνική ομάδα», είπε σε συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για τη δουλειά στην Ιταλία. «Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να πω ότι μου αρέσει η καθημερινότητα του συλλογικού ποδοσφαίρου. Οι αγώνες σου δίνουν συγκίνηση και ευτυχία. Αλλά υπάρχει φυσικά η ανησυχία και το καθημερινό άγχος – όταν χάσω την επιθυμία για την καθημερινή δουλειά, θα σταματήσω».

Ο Ιταλός επέλεξε να φύγει από την Έβερτον για τη Μαδρίτη στην αρχή της φετινής σεζόν. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ παλεύει τώρα για τον υποβιβασμό. «Με την Έβερτον, περνούσα καλά. Τότε με κάλεσε η Ρεάλ και μπορώ να καταλάβω γιατί [η Έβερτον] θύμωσε, αλλά ήταν δύσκολο να πω «όχι». Ήταν η μόνη ομάδα στην οποία δεν μπορούσα να πω όχι. Στις υπόλοιπες, μπορούσα να πω όχι.” Ερωτηθείς αν θα ήταν επικεφαλής στον πάγκο και την επόμενη σεζόν, ο Αντσελότι απάντησε: «Το ελπίζω, αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο. Εάν ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος, είμαι ακόμα χαρούμενος. Εάν όχι, θα το εκτιμήσω, τελεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.