Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε 4-3: Ανατροπή με παίκτη λιγότερο και γκολ στο 89′ (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε 2-0 στο 27', αλλά η Χετάφε γύρισε το ματς μέσα σε 12 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως έληξε 3-3. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Ερμόζο στο τέλος αν και έπαιζαν με 10 από το 58'.

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το πρώτο μέρος με την Ατλέτικο ναπατάει γκάζι και να κερδίζει πέναλτι με τον Σουάρες στο 9′. Ο Ουρουγουανός όμως μετά από 12 σερί εύστοχα νικήθηκε από τον Σόρια που κράτησε το μηδέν. Η Ατλέτικο πάντως άνοιξε το σκορ νωρίς, με τον MVP του Ιανουαρίου, Άνχελ Κορέα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με προβολή από κοντά.

Στο 27′ ο Κούνια ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του για το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα η Χετάφε μπήκε ξανά στο ματς με τον Μαγιοράλ να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 2 πέναλτι, που έκανε γκολ ο Ουνάλ στο 37′ και το 42′ σε ισάριθμα χέρια του Κούνια και του Λεμάρ, παίρνοντας προβάδισμα. Η Χετάφε είχε σκοράρει 3 γκολ σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος και είχε ήδη βάλει 3 σε 42 λεπτά. Μάλιστα έγινε η πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις που το καταφέρνει στο Μετροπολιτάνο.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Το γκολ του Κορέα μετά τη σέντρα του Λεμάρ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 3-3. Το δεύτερο μέρος λογικά είχε χαμηλότερο ρυθμό και “έσβησε” μετά την αποβολή του Φελίπε στο 58′ για εγκληματικό μαρκάρισμα στον Αραμπάρι.

Η Χετάφε είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να πατήσει την περιοχή του Όμπλακ, ενώ η Ατλέτικο αρκέστηκε να αμύνεται. Μια στημένη μπάλα στο 89′ έκοψε το γόρδιο δεσμό, με τον Ερμόζο που πέρασε ως αλλαγή για να καλύψει το κενό του Φελίπε να κάνει το 4-3 με γυριστό σουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.