Πέρεθ: «Να κάναμε πρόεδρο τον Μέντες»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο, αφήνοντας αιχμές κατά του Ζορζ Μέντες, για τη μη επίτευξη συμφωνίας για τον Κολομβιανό.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο, αφήνοντας αιχμές κατά του Ζορζ Μέντες, για τη μη επίτευξη συμφωνίας για τον Κολομβιανό. Σύμφωνα με τον πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, αν τελικά η ομάδα του προχωρούσε στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, τότε θα έπρεπε να γίνει πρόεδρος της «βασίλισσας» ο μάνατζέρ του.


Χαρακτηριστικά, ο Πέρεθ τόνισε: «Αν έφερνα τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τότε θα έπρεπε να κάναμε πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ζορζ Μέντες». Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πέρεθ κατηγορεί τον Πορτογάλο μάνατζερ, πως χρησιμοποίησε το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μπορέσει ο πελάτης του να πάρει μετεγγραφή από τη Μονακό.


Επίσης, ο πρόεδρος των «μερένχες» τονίζει πως ο Μέντες προσπάθησε να επιβάλλει τον Φαλκάο, όλο το καλοκαίρι, παρότι δεν υπήρξε ουσιαστικά ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας του. Τελικά, ο Κολομβιανός επιθετικός κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.