Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 1-1 : Mέλλον και απειρία (hls)

Η Μπαρτσελόνα είχε ένα ακόμη τρίποντο στα χέρια της αλλά ο Γκάβι αποβλήθηκε λόγω... απειρίας και η Γρανάδα πήρε την ισοπαλία 1-1. Η Γρανάδα έγραψε ιστορία καθώς για πρώτη φορά έμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητη στην Λα Λίγκα .

Για είκοσι λεπτά κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα. Μαθαίνει από τον Τσάβι και με τόσους ταλαντούχους παίκτες δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει.

Πέτυχε ένα γκολ που σωστά δεν μέτρησε με τον Ντε Γιόνγκ (οφσάιντ ο Γκάβι στην αρχή της φάσης) και είχε άλλη μια καλή στιγμή με τακουνάκι του Ολλανδού (17′).

Μετά την πρώτη καλή στιγμή της στο ματς η Γρανάδα άλλαξε το παιχνίδι. Αυτό συνέβη στο 26ο λεπτό όταν ο Ματσίς έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν έσωσε. Το ματς ισορρόπης και το 0-0 του ημιχρόνου ήταν δίκαιη ανταμοιβή.

Ο Ντάνι Άλβες έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα στην Λα Λίγκα και έδωσε ασίστ για το γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 80ο λεπτό όμως, ο 17χρονος Γκάβι ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα έκανε απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Κογιάδο και είδε κόκκινη κάρτα.

Η Γρανάδα με παίκτη παραπάνω πίεσε, ρίσκαρε και δικαιώθηκε με την ισοφάριση του Πουέρτας (89′) λίγο πριν το τέλος.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της έμεινε αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στην Λα Λίγκα ενώ αήττητη έμεινε για πέμπτο σερι ματς η Μπαρτσελόνα που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση.

Γρανάδα (4/4/2) : Μαξιμιάνο – Κίνι (84′ Μπάκα), Βίκτορ Ντίαθ (68′ Ντουάρτε), Τορέντε, Νέβα (84′ Εσκουδέρο) – Πουέρτας, Μίγια, Γκοναλόν (62′ Μοντόρο), Ματσίς (68′ Κογιάδο) – Σουάρες, Μολίνα

Μπαρτσελόνα (4/3/3) : Τερ Στέγκεν – Άλβες, Πικέ, Έρικ (54′ Λανγκλέ), Άλμπα – Μπουσκέτς, Νίκο, Γκάβι – Ντεμπελέ (82′ Άλβαρο), Τζούτγκλα (61′ Άμπντε), Ντε Γιόνγκ (61′ Μέμφις)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.