Ατλέτικο Μ. – Οσασούνα 1-0: Τη “λύγισε” στο τέλος

Μια στατική φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα που είχε διαχειριστεί υποδειγματικά το ματς μέχρι εκείνο το σημείο.

Η Οσασούνα επιβεβαίωσε από το πρώτο λεπτό στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, τη φήμη ως μία από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εγκλώβισε πλήρως τους ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην ανασταλτική της λειτουργία, ενώ κυκλοφόρησε με ευχέρεια τη μπάλα αναζητώντας ευκαιρίες για να τρυπώσει στην αντίπαλη περιοχή.

Η σημαντικότερη στιγμή της πάντως, προέκυψε εκτός περιοχής με το μακρινό σουτ του Λούκας Τορό να απαιτεί φοβερή απόκρουση από τον Γιαν Όμπλακ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έβγαλε μεγαλύτερη ένταση, κατάφερε να κρατήσει χαμηλά στο γήπεδο την Οσασούνα, όμως δε δημιούργησε ευκαιρίες για να βάλει σε πίεση τον Ερέρα.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με κεφαλιά του Φελίπε στο 87ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, στη μοναδική χαμένη εναέρια μονομαχία από τους στόπερ των φιλοξενούμενων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.