Λαπόρτα: «Παραμένει στον πάγκο ο Κούμαν ό,τι και να γίνει!»

Ο Τζοάν Λαπόρτα ήταν ξεκάθαρος! Ό,τι και αν γίνει στο αποψινό (02/10, 22:00, Novasports) ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα, ο Ρόναλντ Κούμαν θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή των Καταλανών.

Αλλαγή… πλεύσης και απόψεων! Ο Τζοάν Λαπόρτα στηρίζει τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος παρά τα όσα έχουν ακουστεί φαίνεται ότι είναι αμετακίνητος στο πάγκο των «μπλαουγκράνα»:

«Ο Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Έχει στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Του αξίζει λίγη εμπιστοσύνη για όλα όσα έχει κάνει ως άνθρωπος της Μπαρτσελόνα. Εκτιμώ πολύ ότι δέχθηκε να καθίσει στον πάγκο σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Βοήθησε να ανορθωθεί το ηθικό. Από τότε που μίλησα μαζί του, είδα ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα, ειδικά αν αρχίσουν να επιστρέφουν οι τραυματίες», ήταν τα λόγια του Λαπόρτα, ο οποίος αιφνιδίασε όλο τον κόσμο με την αλλαγή στάσης του, αφού τα ρεπορτάζ φανέρωναν ότι ψάχνει αντικαταστάτη προπονητή στην αγορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.