Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-1: Ο “εφιάλτης” επέστρεψε στο “Καμπ Νόου” (hls)

Την προηγούμενη σεζόν η Γρανάδα νίκησε εκτός έδρας τους Καταλανούς στερώντας τους την ελπίδα διεκδίκησης του πρωταθλήματος, την τρέχουσα κατάφερε να πάρει ισοπαλία με τον Αραούχο να ισοφαρίζει στο 90'!

Ο Κούμαν παρέταξε μια νεανική εντεκάδα κόντρα στη Γρανάδα, δίνοντας φανέλα βασικού στον 17χρονο Μπαλντέ και στον 18χρονο Ντεμίρ, με την αμυντική τετράδα να έχει μέσο όρο ηλικίας 19,8 έτη και τον Μπουσκέτς να είναι ο μοναδικός 30αρης, ενώ ο Κοουτίνιο ήταν βασικός για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η αναμέτρηση στη βροχερή Καταλονία εκκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς στα 85 δευτερόλεπτα ο Μπουσκέτς δεν κατάφερε να απομακρύνει με τον Εσκουδέρο να δίνει την ασίστ για την κεφαλιά-γκολ του Ντουάρτε.

Στο 12′ ο Μολίνα λίγο έλειψε να παγώσει εκ νέου το “Καμπ Νόου”, αλλά αστόχησε από κοντά.

Οι καλύτερες ευκαιρίες της νωθρής -και δίχως λύσεις εξαιτίας αρκετών τραυματισμών- Μπαρτσελόνα ήρθαν στο 18′ με τον Σέρχι Ρομπέρτο να σημαδεύει με προσπάθεια εντός περιοχής το δοκάρι της εστίας της Γρανάδα και στο 45′ με τον Αραούχο να πιάνει δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Μαξιμιάνο του αρνήθηκε το γκολ με εντυπωσιακό τρόπο.

Συνολικά το σύνολο του Κούμαν δεν είχε ροή παιχνιδιού και εμπνεύσεις, με τον Ντεστ να κάνει αρκετή δουλειά από τα άκρα, ενώ ο Ντεπάι δεν έβρισκε χώρους για να δράσει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με πολλές σέντρες (54 τον αριθμό!) να βρουν το γκολ κάτι που τελικώς έγινε στο 90′ με τον Αραούχο (ύστερα από ασίτ του Γκάβι), που διαμόρφωσε το 1-1, αποτέλεσμα βεβαίως που επιτείνει την κρίση στους Καταλανούς και καθιστά ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον του Κούμαν στον πάγκο τους.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Γκαρθία, Αραούχο, Μπαλντέ (42′ Μινγέθα), Μπουσκέτς (αρχ.) (74′ Πούιγ), Ντε Γιονγκ, Σέρχι Ρομπέρτο (46′ Λουκ Ντε Γιονγκ), Ντεμίρ (75′ Πικέ), Ντεπάι, Κοουτίνιο (60′ Γκάβι)

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Κίνι, Ντουάρτε, Άμπραμ (78′ Σάντσεθ), Εσκουδέρο (46′ Κάρλος Νέβα), Γκοναλόν, Μοντσού, Ετέκι (30′ Μοντόρο), Πουέρτας (67′ Γκοναλόν), Μολίνα (67′ Σουάρες), Ματσίς

Προπονητής: Ρόμπερτ Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.