“3 στα 3” με Παντιάνι, “καθάρισε” ο Γιορέντε

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Εσπανιόλ, που επικράτησε με 1-0 της Μπέτις στη Βαρκελώνη για την 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μέσα σε οκτώ λεπτά "¨καθάρισε" τη νίκη η Μπιλμπάο.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Εσπανιόλ, που επικράτησε με 1-0 της Μπέτις στη Βαρκελώνη για την 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βάλτερ Παντιάνι στο 75′ από ασίστ του Ντίντακ Βίλα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας “τρίποντα” με το ίδιο σκορ, το οποίο απ’ ότι φαίνεται… της ταιριάζει. Για την Μπέτις από την άλλη, ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μείνει “καρφωμένη” στους 12 βαθμούς των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες, Μορένο, Φορλίν, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Ντίντακ Βίλα, Ρομαρίκ (86′ Μπαένα), Βερδού, Χάβι Μάρκεθ (57′ Ντάτολο), Χάβι Λόπεθ, Άλβαρο (69′ Παντιάνι), Σέρχιο Γκαρθία

ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Ουστάριτς, Νάτσο (77′ Ζόναθαν Περέιρα), Χαβιέρ Τσίκα, Μάριο (46′ Ντοράδο), Ιρινέι Σάντος, Χουάνμα, Μπενιάτ, Κάνιας, Σάντα Κρους (53′ Τόσιτς), Ρουμπέν Κάστρο

“καθάρισε” σε οκτώ λεπτά

Με δύο γκολ του Γιορέντε και ένα του Τοκέρο σε διάστημα οκτώ λεπτών, η Μπιλμπάο επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 και “σκαρφάλωσε” στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιορέντε στο 67′ και στο 71′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ ο Τοκέρο στο 75΄διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Αουρτένεξτε, Αμορεμπιέτα (17′ Ντομίνγκεζ), Ιτουράσπε, Γιορέντε, Ντε Μάρκος, Σουασαέτα, Ιραόλα, Μουνιάν (64′ Τοκέρο), Εκίζα, Μαρτίνεζ (46′ Χερέρα).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς Φιλίπε, Φαλκάο, Ρέγιες (57′ Σάλβιο), Τουράν (63′ Πίτσι), Ασουνσάο, Γκάμπι, Σίλβιο, Ντιέγκο (80′ Μερόδιο), Μιράντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.