Βαγιαδολίδ – Γρανάδα 1-2: Νίκη με ανατροπή! (hls)

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε στο δεύτερο και παραμένει στην ζώνη υποβιβασμού.

Η Γρανάδα «μίλησε» τελευταία στην έδρα της Βαγιαδολίδ, το γήπεδο «Χοσέ Θορρίγια» και ανατρέποντας το προβάδισμα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, με πέναλντι, έφτασαν στην νίκη (1-2), με τα δυο γκολ των Μολίνα και Κίνι για την 30η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Βαγιαδολίδ είναι στην 17η θέση και η Γρανάδα στην όγδοοη και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με τέσσερις ομάδες να την ακολουθούν (Ουέσκα, Έλτσε, Αλαβές, Έιμπαρ).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο και από τις δυο ομάδες που δεν δημιούργησαν ευκαιρίας για να σκοράρουν και ενώ η ροή του αγώνα, δεν προμήνυε σκορ, στο 40’ ο Βαγιέχιο ανέτρεψε τον Κόντρο και καταλογίσθηκε το πέναλντι που εκτέλεσε εύστοχα, ένα λεπτό αργότερα, ο πρώην επιθετικός της Βαλένθια, Φαμπιάν Ορεγιάνα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Αυτό το γκολ σταμάτησε και την… μονοτονία του ρυθμού, από τους 22 παίκτες που περίμεναν από πιθανά λάθη των αντιπάλων τους, να απειλήσουν τους δυο τερματοφύλακες και γι’ αυτόν τον λόγο, η πίεση στο χώρο του κέντρου, χαρακτήρισε τις προσπάθειες τους.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δυνατά μαρκαρίσματα μέχρι το 73’ και ο διαιτητής έδειξε 5 κίτρινες κάρτες. Στο πλασέ του Κόντρο, στο 74’ η μπάλα, χτύπησε στο δοκάρι και αντί για το 2-0, η Γρανάδα με τον Μολίνα, ύστερα από σέντρα του Φουλκιέ, ισοφάρισε σε 1-1, στο 78’ και στο 85’, το τεχνικό σουτ του Κίνι βρήκε και πάλι στόχο για το τελικό 1-2.

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Γκονζάλεθ, Γιάνκο, Σάντσες (46’ Λεστάν), Ολάσα, Αλκαράς, Μέσα, Σουάρες, Ορεγιάνα, Γουαρντιόλα, Κόντρο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Σάντσες, Φουλκιέ, Βαγιέχο, Κίνι, Πουέρτας, Ετεκί (46’ Ερέρα), Γκοναλόν (65’ Σουάρες), Βίκο, Μολίνα, Ματσίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.