Εβαλε πλώρη για την πρώτη θέση

Ο Λιονέλ Μέσι στα 25 του χρόνια έχει πανηγυρίσει όλους του τίτλους με την Μπαρτσελόνα και έχει βαλθεί να σπάσει και όλα τα κοντέρ σε ατομικό επίπεδο.

Ο Λιονέλ Μέσι στα 25 του χρόνια έχει πανηγυρίσει όλους του τίτλους με την Μπαρτσελόνα και έχει βαλθεί να σπάσει και όλα τα κοντέρ σε ατομικό επίπεδο. Ο Αργεντινός κόντρα στην Μπάτε πέτυχε δυο γκολ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Λαντισλάο Κουμπάλα, ο οποίος είχε σημειώσει 194 τέρματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο επόμενος στόχος είναι τα 235 γκολ και η κορυφή της σχετικής λίστας, εκεί όπου βρίσκεται ο  Σέζαρ Ροντρίγκεζ.
 
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ισοφάρισα το ρεκόρ ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου για το σύλλογο, όπως είναι ο Κουμπάλα. Θα ήταν τέλεια να σπάσω και το ρεκόρ του Ροντρίγκεζ, αλλά δεν αγχώνομαι”, τόνισε ο Λιονέλ Μέσι.
 
Αυτό δεν ήταν το μοναδικό ρεκόρ που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η Μπαρτσελόνα έγινε η μοναδική ομάδα που σκοράρει για 23 διαδοχικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην Μπάγερν Μονάχου με 22.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.