Φαβορί ο Ενρίκε, είπε «όχι» ο Βαλβέρδε

Συνάντηση είχε τη Δευτέρα (5/5) ο Αθλητικός Διευθυντής των Καταλανών Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον νυν τεχνικό της Θέλτα Λουίς Ενρίκε με σκοπό ν΄ αναλάβει ο δεύτερος την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Για «όχι» του Βαλβέρδε κάνει λόγο η «L' Equipe».

Συνάντηση είχε τη Δευτέρα (5/5) ο Αθλητικός Διευθυντής των Καταλανών Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον νυν τεχνικό της Θέλτα Λουίς Ενρίκε με σκοπό ν΄ αναλάβει ο δεύτερος την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Για «όχι» του Βαλβέρδε κάνει λόγο η «L’ Equipe».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας «Cadena Ser y Cuatro» και η «Αs» υποστηρίζουν την πληροφορία που διέρρευσε από το μεσημέρι της Δευτέρας (5/5) πώς ο νυν τεχνικός της Θέλτα Βίγκο και πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον Αθλητικό Διευθυντή των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας του από τη νέα σεζόν.

Ο Τάτα Μαρτίνο δύσκολα θα συνεχίσει στο ισπανικό κλαμπ και η αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης έχει ήδη αρχίσει. Ο 43χρονος προπονητής κατάφερε να σώσει τους Γαλικιάνους από το Βίγκο και θεωρείται ιδανική περίπτωση για ν΄ αναλάβει ένα μακρόπνοο πλάνο στην Μπαρτσελόνα, την οποία υπηρέτησε ως παίκτης κάνοντας μεγάλη καριέρα για οκτώ χρόνια (1996-2004). Ο Ενρίκε είναι ένας από τους παίκτες που «αυτομόλησαν» από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη, ενώ στις 11 Μαΐου υποδέχεται τους «γκαλάκτικος» για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αυτό το στοιχείο, επίσης, προκάλεσε αίσθηση στον ισπανικό Τύπο, μια και η συνάντηση με τον Θουμπιθαρέτα έλαβε χώρα έξι ημέρες πριν από ένα παιχνίδι, το οποίο μαζί με τα εναπομείναντα των Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα κρίνουν την έκβαση του φετινού τίτλου στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Το τι προέκυψε από τη συζήτηση των δύο πλευρών δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως ο Ενρίκε είναι σε καλό δρόμο για τη διαδοχή του Μαρτίνο στους Καταλανούς.

Την ίδια ώρα, πάντως, η γαλλική «L’ Equipe» κάνει λόγο για άρνηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο Ερνέστο Βαλβέρδε σε πρόταση της «Μπάρτσα». Εξέλιξη που ευνοεί την περίπτωση Ενρίκε! Ο Βαλβέρδε κατάφερε να βγάλει τη βάσκικη ομάδα στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν 2014/2015 και είναι προφανές πώς θέλει να συνεχίσει το έργο του στην Αθλέτικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.