Αγχωτική νίκη για Μπιλμπάο

Με πρωταγωνιστή τον Ινάκι Γουίλιαμς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση (3-2) της Ράγιο Βαγιεκάνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με πρωταγωνιστή τον Ινάκι Γουίλιαμς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση (3-2) της Ράγιο Βαγιεκάνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ στην κίνηση του Ισπανού φορ. Μάλιστα, λίγο αργότερα είχαν την ευκαιρία να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη, όμως ο Ραούλ Γκαρσία έχασε πέναλτι (18’) και οι γηπεδούχοι το… πλήρωσαν. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μορένο βρήκε δίχτυα για την Ράγιο Βαγιεκάνο και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μπιλμπάο, πάντως, δεν πτοήθηκε, αφού στο 50’ ο Ινάκι Γουίλιαμς «χτύπησε» για δεύτερη φορά, γράφοντας το 2-1, ενώ στο 72’  Ραούλ Γκαρσία πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του. Στο μεταξύ, η Ράγιο Βαγιεκάνο είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντβινκούλα (52’), όμως κατάφερε να αγχώσει τον αντίπαλο, μιας και στο 85’ μείωσε σε 3-2 με τον Ντε Τόμας.

Η Μπιλμπάο εν τέλει κατάφερε να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε ματς, που την φέρνει στην 7η θέση με 46 βαθμούς. Αντίθετα, η Ράγιο Βαγιεκάνο σε 27 πόντους παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.