Έμερι: «Πρώτα το ματς με τη Μπιλμπάο»

Στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει στραφεί ήδη η προσοχή της Σεβίλλης, όπως υπογράμμισε ο Ουνάι Έμερι, μετά τη νίκη 2-0 επί της Βαλένθια για το Europa League.

Στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει στραφεί ήδη η προσοχή της Σεβίλλης, όπως υπογράμμισε ο Ουνάι Έμερι, μετά τη νίκη 2-0 επί της Βαλένθια για το Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως δεν έχουν εξασφαλίσει οι Ανδαλουσιανοί την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς απομένει και η ρεβάνς του «Μεστάγια».

Αρχικά, ο Έμερι τόνισε: «Δεν είμαστε με το ένα πόδι στον τελικό μετά τη νίκη μας επί της Βαλένθια. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή και να δουλέψουμε σωστά για το δεύτερο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με την Μπιλμπάο. Θα επιμείνω ότι έχουμε σεβασμό στην αντίπαλο μας γιατί γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Σεβίλλης συμπλήρωσε: «Για να προκριθούμε θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αποτρέψουμε την Βαλένθια να επιστρέψει στο παιχνίδι. Οι διαιτητές μπορεί να κάνουν λάθη αλλά εμείς θα πρέπει να τους υποστηρίζουμε ώστε να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη τους. Σε μία εβδομάδα θα είναι άλλος διαιτητής και άλλο ματς. Δεν πιστεύω ότι οι αποφάσεις του διαιτητή καθόρισαν το ματς και θεωρώ ότι η ομάδα μου δημιούργησε ευκαιρίες. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα μας στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.