Νίκη και… αγωνία για τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα έκανε το "7 στα 7" με το εκτός έδρας 2-0 επί της Αλμερία, αλλά ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι κρατάει τους "μπλαουγκράνα" σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το “7 στα 7” με το εκτός έδρας 2-0 επί της Αλμερία, αλλά ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι κρατάει τους “μπλαουγκράνα” σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Αργεντίνος μάγος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 21′ με σουτ έξω απ’ την περιοχή, ανεβαίνοντας μάλιστα στην πέμπτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Λίγο μετά, ωστόσο, ο Μέσι ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό και στο 29′ αντικαταστάθηκε από τον Τσάβι (ο Μαρτίνο τον είχε αφήσει εκτός 11άδας, όπως και τον Νεϊμάρ θέλοντας να τους δώσει ανάσες). Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για θλάση, αλλά στην “Μπάρτσα” περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να ανασάνουν.

Το τελικό αποτέλεσμα στην Ανδαλουσία διαμόρφωσε ο Αντριάνο με κοντινό σουτ στο 56′. Η Μπαρτσελόνα πήγε στους 21 βαθμούς και περιμένει το ντέρμπι της Μαδρίτης για να δει αν η Ατλέτικο θα παραμείνει απόλυτη και “συγκάτοικός” της ή αν η Ρεάλ θα ανέβει στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Αλμερία: Εστέμπαν, Νέλσον, Κριστιάν Φερνάντεθ, Πεγεράνο, Άνχελ Τρουχίγιο, Σοριάνο (62′ Αζίζ), Βέρθα (80′ Έλντερ Μπαρμπόσα), Μάρκος Τέμπαρ, Αλέιξ Βιδάλ (65′ Ντουμπαρμπιέρ), Σούσο, Ρόδρι

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλδές, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο Κορέια, Πικέ, Μπάρτρα, Φάμπρεγας, Ινιέστα (90’+1′ Ντος Σάντος), Μπούσκετς, Μέσι (29′ Τσάβι), Σάντσες (81′ Τέγιο), Πέδρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.