Ξέσπασε με «τεσσάρα» η Σεβίλλη, μεγάλο «διπλό» για Βαλένθια

Η Σεβίλλη χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές για να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς την Τετάρτη (25/09) νίκησε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ράκιτιτς και Μπάκα που σημείωσαν από δύο τέρματα.

Η Σεβίλλη χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές για να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς την Τετάρτη (25/09) νίκησε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ράκιτιτς και Μπάκα που σημείωσαν από δύο τέρματα.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν είχε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες υποδεχόμενη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τη Ράγιο μπροστά σε 28.000 θεατές.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Κροάτης μεσοεπιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης στο 53ο λεπτό έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο Αντριάν μείωσε για την ομάδα του Χέμεθ έπειτα από ασίστ του Τζόναθαν Βιέρα αλλά στο 81ο λεπτό ο Μπάκα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 έπειτα από μπαλιά του Κέβιν Γκαμεϊρό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Κολομβιανός επιθετικός στο 88ο λεπτό της συνάντησης ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η Ράγιο αγωνιζόταν από το 66ο λεπτό με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γκάλβεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ράγιο τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς στο 82ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Βιέρα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έτσι, η Σεβίλλη έφτασε τους πέντε βαθμούς πιάνοντας τις Μπέτις, Γρανάδα και Βαγιαδολίδ στη δωδέκατη θέση αλλά έχοντας έναν αγώνα περισσότερο με εξαίρεση την τελευταία. Αντίθετα, η Ράγιο Βαγιεκάνο έμεινε στους τρεις πόντους και απ’ ότι φαίνεται, αν και είναι αρχή ακόμα, θα έχει παλέψει αρκετά για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Στη Γρανάδα η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Βαλένθια, η οποία ήθελε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έπειτα και τη σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Σεβίλλης με 3-1.

Η ομάδα του Ντούκιτς κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε γκολ του Ζόνας στην εκπνοή της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό.

Έτσι, οι «νυχτερίδες» έφτασαν του εννιά βαθμούς και έπιασαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έκτη θέση έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.