“Βασίλισσα” σε κρίση και τρίτη…

Η Σεβίλλη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει μόνη πρώτη, καθώς την ίδια ώρα επικρατούσε της Γρανάδα με 1-0.

Η Σεβίλλη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει μόνη πρώτη, καθώς την ίδια ώρα επικρατούσε της Γρανάδα με 1-0. Η “βασίλισσα” από τη πρώτη θέση που βρισκόταν την Κυριακή το απόγευμα, πλέον έχει πέσει στην 3η, καθώς οι δύο διαδοχικές ήττες (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη) έχουν φέρει τη συμπολίτισσα της και την αιώνιο αντίπαλο της στις δύο παραπάνω θέσεις.

Στο 11 και στο 12′ ο Μπενζεμά έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά την πρώτη φορά ο Μπέντο με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γάλλου, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτά αργότερα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη βοήθεια του χεριού του Μπάκα. Ο Πορτογάλος στο 15′ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του παίκτη της Σεβίλλη, ο οποίος βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και σταμάτησε στο βάθος της εστίας.

Ο Μπάκα φρόντισε να εξιλεωθεί λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Κολομβιανός στο 19′ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ πανηγύρισε το 1-1 και παράλληλα το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στο 25′ έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, όμως ο Ρέγιες δε βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε μετά το ένα δύο που έπαιξε με τον Μπάκα. Η απάντηση της Ρεάλ στις ευκαιρίες ήρθε στο 29′ με το σουτ του Ιγιαραμέντι έξω από την περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπέντο έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο Πορτογάλοι ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 42′ με τον άσο της Ρεάλ να βγαίνει νικητής, αλλά να τον σταματά το δεξί δοκάρι…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπάκα να απειλεί έξω από την περιοχή και να σηκώνει από τη θέση τους, τους φιλάθλους της ομάδος του, αφού η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Η Ρεάλ πίεζε διαρκώς και είχε βρει την αχίλλειο πτέρνα της Σεβίλλη που ήταν στο δεξί της άκρο της άμυνα, αλλά ο Μαρσέλο όσες φορές βρέθηκε αμαρκάριστος σπατάλησε τις ευκαιρίες με άσχημα γυρίσματα. Κόμντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Ράκιτιτς ύστερα από ατομική ενέργεια έβγαλε σε θέση βολής τον Μπάκα, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Λόπεθ και έγραψε το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι προσπάθειες των παικτών του Αντσελότι έπεσαν στο κενό και έτσι η Σεβίλλη πανηγύρισε τη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα και την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.