Κοντά στην ανανέωση ο Ινιέστα

Έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και μετά το 2015 είναι Αντρές Ινιέστα.

Έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα είναι Αντρές Ινιέστα, όπως αποκαλύπτει ο καταλανικός Τύπος. Ο διεθνής μέσος δεσμεύεται έως το 2015 με τους Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών, αυξάνονται και τις οικονομικές αποδοχές του. Ο 29χρονος παίκτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, που φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σάντρο Ροσέλ αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό «TV3» πως τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές των δυο πλευρών για τον παραπάνω λόγο.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Ο Ινιέστα είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Μάλλον τα επόμενα σπουδαία νέα για τη Μπαρτσελόνα θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρές Ινιέστα».

Στη συνέχεια, ο Ροσέλ υπογράμμισε: «Η κατάσταση με τον Βιλανόβα ήταν ότι χειρότερο στην προεδρεία μου. Ελπίζουμε να κερδίσει αυτή τα μάχη. Είχαμε σκεφτεί την περίπτωση του Μαρτίνο, από την πρώτη στιγμή που ο Βιλανόβα είχε ανάγκη να αποχωρήσει για λίγο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Θουμπιθαρέτα ήρθε σε συμφωνία με τον νέο μας προπονητή, ο οποίος επιλέγει ανάμεσα σε τρία ονόματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.