Πήρε το πρώτο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας χάρη στο εκτός έδρας γκολ μετά το 0-0 του «Καμπ Νόου» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας χάρη στο εκτός έδρας γκολ μετά το 0-0 του «Καμπ Νόου» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το 1-1 που είχαν πάρει οι πρωταθλητές Ισπανίας στο πρώτο παιχνίδι στην πρωτεύουσα στάθηκε αρκετό για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τη ρεβάνς να μη δικαιώνει τις προσδοκίες.

Ο Τάτα Μαρτίνο έριξε μαζί στη μάχη Μέσι και Νεϊμάρ, οι Καταλανοί είχαν την κατοχή αλλά ελάχιστες φάσεις δημιούργησαν.

Οι «ροχιμπλάνκος» με καλή αμυντική λειτουργία προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν ένα καλό σουτ από τον Τουράν στο πρώτο μέρος που «έβγαλε» ο Βαλδές.

Ο Βίγια παραλίγο να τιμωρήσει την πρώτη ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τελικά το  0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 80′ (αποβολή Λουίς για χτύπημα εκτός φάσης στον Άλβες) και να χάνουν πέναλτι με τον Μέσι στο 88′!

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Ντάνι Άλβες, Ζόρντι Άλμπα, Μασεράνο, Πικέ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (74′ Ινιέστα), Αλέξις (65′ Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι .

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε (89′ Μπαπτιστάο), Τουράν (72′ Αντριάν Λόπες), Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (83′ Κριστιάν Ροντρίγκες) .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.