Εσπανιόλ – Λεγανές 0-1 : Νίκη μυαλού με προοπτική κορυφής! (highlights)

Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Λεγανές στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ με το γκολ του Ντε Λα Φουέντε στο 48ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο έξυπνα, παίρνοντας αυτό που ήθελαν σε μια τόσο δύσκολη έδρα!

Το είχε πει πριμν το ματς ο τεχνικός της Λεγανές Μπόρχα Χιμένες “… για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να σκοράρουμε, να δώσουμε χώρο αλλά δίχως να τους επιτρέψουμε να μας πιέσουν από τα άκρα και να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι”! Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς έκανε αυτή η ομάδα – έκπληξη των πρώτην 12 αγωνιστικών στον δύσβατο χώρο της Segunda Division…

Με έξυπνη τακτική δεν έδωσε πολλούς χώρους στους γηπεδούχους, αναγκάζοντάς τους να… φλυαρίσουν με την μπάλα στα πόδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δύο, όλες κι όλες, οι καλές τους φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε ένα λεπτό το 24ο… Πολύ πιο κοντά στο γκολ η Λεγανές όταν δύο φορές οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν προ της ανυπεράσπιστης εστίας σουτ του Μιραμόντ!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι το “έπιασαν” από εκεί που το είχαν αφήσει! Πίεση, μια χαμένη ευκαιρία στο 46′ κι ένα γκολ δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ντε Λα Φουέντε πήρε την μπαλιά του εξαιρετικού Ντάνι Ράμπα και την έκανε γκολ!

Στην συνέχεια και παρά το “φόρτωμα” από επιθετικούς η Εσπανιόλ δεν “έσωσε” κάτι. Σε δύο καλές κεφαλιές του Μπρέϊθγουεϊτ ο ανίκητος Ντιέγο Κόντε απέκρουσε όπως έκανε και σε ένα ακόμα σουτ στο 89’…

Η Λεγανές έμεινε μόνη στην κορυφή, νικώντς φέτος σε όποιο ματς έχει σκοράρει ενώ η Εσπανιόλ έχασε άλλο ένα ματς όπου δέχθηκε γκολ!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.