“Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα”

Ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά και στο γκολ του Ολυμπιακού που όπως υποστήριξε ήταν φάουλ στάθηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο ποδόσφαιρο οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και αυτό φαίνεται για δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός Βόλου. Το γκολ του Βόλου είναι καθαρά επιθετικό φάουλ του Σανκαρέ στον Αναστασάκο
Νομίζω ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Ήμασταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς και όπως είχα πει μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με το 0-0 θα ήμουν ικανοποιημένος, σήμερα, με τη νίκη με 2-1 είναι διπλά ευχαριστημένος. Έχουμε 1% παραπάνω πιθανότητες από τον Ολυμπιακό Βόλου Ο Ανρί Καμαρά ήταν πολύ καλός και επιθετικά, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι και εκφράζω το παράπονό μου γιατί δεν θα πρέπει να διαλέγουμε παιχνίδια είχε βάλει και το γκολ… Αν γινόταν το 3-0 θα μιλάγαμε για θρίαμβο.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί τέτοια παιχνίδια σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετικά τα στοιχεία της αντεπίθεσης. Νομίζω ότι έγινε το πρώτο ημίχρονο, θα γίνει το δεύτερο στο Βόλο και όποια ομάδα περάσει θα έχει τις πιθανότητες να πάρει το Κύπελλο».
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι αυτό που θέλω εγώ, καθώς εμένα μου αρέσει το passing game, αλλά εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά των παικτών του στο έπακρο. Αν δει κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα, αυτομάτως λες ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί. Ίσως να είναι 50-50 αλλά νομίζω ότι έχουμε 1% περισσότερες πιθανότητες».
Σε αντίθεση με τον τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, ο Μάκης Κατσαβάκης είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του αλλά τόνισε ότι το γκολ του Σανκαρέ τους δίνει ελπίδες για πρόκριση στον τελικό:
«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά η πίεση του Ατρομήτου ήταν πολύ αποτελεσματική και μας δυσκόλεψε. Διέκρινα μία κόπωση σε κάποια παιδιά. Έχω την αίσθηση ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βελτιωθήκαμε. Έγιναν κάποιες εσωτερικές αλλαγές που τις είχαν ξανακάνει τα παιδιά και απέδωσαν. Σε ένα διάστημα πάλι το χάσαμε λίγο το ματς κι ο Ατρόμητος έκανε ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, αλλά ανασυνταχτήκαμε. Η παρουσία του Σολάκη και του Ακόστα ήταν καταλυτική. Πιστεύω πως το γκολ μάς δίνει πολλές πιθανότητες να περάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.