Ένταση και μετά το ματς!

Εστίες έντασης υπάρχουν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, όπου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας άρχισαν να συμπλέκονται με αστυνομικούς.

Εστίες έντασης υπάρχουν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, όπου μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας άρχισαν να συμπλέκονται με αστυνομικούς.

Οι οπαδοί, που παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφετέριες της περιοχής, μετά το σφύριγμα της λήξης επιχείρησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν σχηματίσει κλοιό, σε ακτίνα περίπου 200 μέτρων, τους εμπόδισαν. Τότε ομάδες νεαρών άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, στο ύψος του δημοτικού κολυμβητηρίου και στη συμβολή των οδών Κλεάνθους με Ανατολικής Θράκης. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και οβίδων κρότου-λάμψης, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Λαμπράκη.

Η κατάσταση εκτονώνεται σταδιακά, ενώ σε λίγη ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις θα θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου, για την ομαλή αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το γήπεδο της Τούμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.