Ντόρτια στο Αίγιο

Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο με 4-0.

Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο με 4-0. Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε χρόνο σε παίκτες που ήταν τραυματίες τον προηγούμενο καιρό και τους υπολογίζει για τη συνέχεια, όπως είναι ο Φουστέρ, ο Καμπιάσο και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι ήταν οι παίκτες που άνοιξαν το δρόμο για τη νίκη, καθώς σημείωσαν τα πρώτα δύο τέρματα του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Καμπιάσο με σουτ στην κίνηση στο 23′ έκανε το 1-0, ενώ ο Ντομίνγκες μετά από ωραία ενέργεια του Τσιμίκα, με κεφαλιά στο 42′ διπλασίασε τα γκολ των “ερυθρόλευκων”. Ο Κολοβός στο 86′ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική μπαλιά του Καμπιάσο και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ερνάνι ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71′), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71′), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62′), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81′ Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62′), Φινμπόγκασον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.