Στο ρελαντί ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου πήρε τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ηρακλής χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου πήρε τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο «Γηραιός» με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, επικρατώντας 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, κατακτώντας με αυτό τον τρόπο την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. 

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή του αγώνα το ρυθμό τους και κινδύνεψαν ελάχιστα σε όλη την αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Καρασαλίδης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Τσάμη, έπειτα από σέντρα του Ιντζόγλου από τα δεξιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στην επανάληψη, ο «Γηραιός» κατάφερε γρήγορα να «κλειδώσει» τη νίκη αφού ο Χαντί στο 58ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ σκόραρε για το 2-0.  Το  3-0 διαμόρφωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό ο Περόνε. 

Ο Αργεντινός παίκτης του Ηρακλή κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να πετύχει δύο γκολ αφού στο 86ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μπαλιά του Χαντί για το τελικό 4-0.

Έτσι, ο Ηρακλής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο και πέρασε στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τέσσερις πόντους.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Χαντί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός, Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.