Με «τεσσάρα» στους «16»

Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του, νίκησε 4-2 την Καλλιθέα εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του, νίκησε 4-2 την Καλλιθέα εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σε συνδυασμό με το 1-0 της Βέροιας επί της Λαμίας στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, το «αστέρι» πήρεν την πρώτη θέση στο γκρουπ στην ισοβαθμία με την ομάδα της Ημαθίας λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Το ματς φάνηκε να… τελειώνει στο 37′, όταν ο Λε Ταλέκ διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου κι ενώ ο Κούρος είχε ανοίξει το σκορ από το 18′. Στο 40′, ωστόσο, ο Κιβρακίδης έκανε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αρναρέλλης (1-2) κι ενώ ο αμυντικός των Περιστεριωτών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Η Καλλιθέα… το πίστεψε και στο 51′ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μασένα. Η χαρά της, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Ο Μπρίτο στην επόμενη φάση έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ατρόμητο, με τον Ναπολεόνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68′.

Καλλιθέα (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Μούχταρης, Παγώνης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης (46′ Μπέλης), Γκίνης, Αρναρέλλης (78′ Φαρία), Μπούζας (71′ Τσίπρας), Μασένα

Ατρόμητος (Τ. Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρας, Μπάλλας, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (88′ Λημνιός), Μαρσελίνιο (46′ Μπίτολο), Λε Ταλέκ (64′ Ναπολεόνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.