Κέρδος Μπενζιά, Αλέν, Σισέ και… Λάζαροι!

Τι ξεχώρισε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Το παιχνίδι με τη “Μαύρη Θύελλα” για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δει κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού τεστ με ζητούμενο τη νίκη και όχι σε φιλική αναμέτρηση, μερικούς από τους παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στη διάθεση τους. Η νίκη ήρθε και ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην προημιτελική φάση, όμως ξεχωριστή σημασία απέκτησε το ματς από τη συμμετοχή πολλών προσώπων με ελάχιστο ή μηδενικό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ο Γιασίν Μπενζιά ήρθε με φόρα από την ενδιαφέρουσα παρουσία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και έδειξε πως έχει βρει κίνητρο για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Γαλλοαλγερινός μέσος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και είχε μια εξαιρετική εκτέλεση φαουλ, την οποία έστειλε δύσκολα σε κόρνερ ο Στεφανάκος. 

Ντεμπούτο με τα “ερυθρόλευκα” γάντια πραγματοποίησε ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος μέχρι στιγμής βρίσκεται στη σκιά του Ζοσέ Σα. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έδειξε σταθερός και είχε μια επέμβαση. Παράλληλα έδειξε καλό χειρισμό με την μπάλα στα πόδια και μάλιστα στον προβληματικό χώρο του μεσσηνιακού γηπέδου, αν και το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται η αδυναμία του.  

Μετά από τις 14 Σεπτεμβρίου ο Παπέ Σισέ αγωνίστηκε ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και ο Σενεγαλέζος έδειξε περισσή διάθεση, αλλά φάνηκε πως χρειάζεται να καλύψει δρόμο ακόμα σε θέματα φυσικής κατάστασης. Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ειδικότερα σε ένα διάστημα που ο Γιασίν Μεριά φαίνεται πως δεν υπολογίζεται και χρειάζεται μια επιπλέον λύση για την άμυνα.

Γκολάρα πέτυχε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα και φώναξε πως είναι παρών στο ρόστερ. Ο νεαρός Σέρβος είχε ν’ αγωνιστεί από τις 15 Δεκεμβρίου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και να σκοράρει από τις 21 Αυγούστου στο ματς με την Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο Σέρβος βάλθηκε να αποδείξει στον Μαρτίνς πως του αξίζει να βρεθεί και πάλι στις επιλογές του.  

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού μετά από σπουδαία ασίστ του Μάξι Λοβέρα. Ο Λάζαρος σκόραρε μετά τον Φεβρουάριου του 2019 με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων”. Ο έμπειρος μέσος δεν σνόμπαρε το ματς και προσπάθησε όσα περισσότερα μπορούσε από τη συμμετοχή του. Μιλάμε για ένα παιχνίδι σε πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο και η παρουσία του Λάζαρου είναι γεμάτη υποσχέσεις για τη συνέχεια! 

Ο Λεονάρντο Κούτρης είχε να λάβει μέρος σε ολόκληρο 90λεπτο από τις 19 Οκτωβρίου και το ματς με τον ΟΦΗ στο Φάληρο. Η αγωνιστική απραξία του ήταν φανερή, όμως ο “Λέο” έδειξε μεγάλη διάθεση και προσπάθησε να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Δεν είχε την τύχη με το μέρος του, γιατί ο Γκερέρο θα μπορούσε σε περισσότερες από μία φορές να κάνει γκολ τις μεταβιβάσεις του, ενώ είχε και δοκάρι σε μια απ’ αυτές. 

Ο Ισπανός φορ πάλεψε για ένα γκολ απέναντι στην Καλαμάτα στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στο 2020, όμως δίκτυα δεν βρήκε παρά τις πολλές απόπειρες γύρω από την εστία του Στεφανάκου. Ο Γκερέρο έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από το σκοράρισμα, καθώς το προηγούμενο γκολ του ήταν στο ματς του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.