Πήρε πόντο και πρόκριση!

Ο Τύρναβος κράτησε στο 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης και τον ακολούθησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Καλλονή να μένει εκτός!

Ο Τύρναβος κράτησε στο 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης και τον ακολούθησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Καλλονή να μένει εκτός!


Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη τερμάτισε πρώτη στον 7ο όμιλο και πήρε το εισιτήριο για τους «16» με επτά πόντους, ενώ ο Τύρναβος έφτασε τους πέντε και αναδείχτηκε δεύτερος στον όμιλο.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 21′ είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Παπαχρήστου, όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό με πλασέ του Καραμανλή.


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως, ο Μούκαμ με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.


Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή ευκαιρία στο 55′ με τον Σολφερίνο να σουτάρει άουτ σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, όμως το δεύτερο μέρος πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν στο τέλος την πρόκριση στον επόμενο γύρο.


ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68′ Χαλούλος), Ντατίδης, Γεωργίου (56′ Πόκονγκ), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (78′ Φράνκο), Σολφερίνο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59′ Ρόλε), Μουνάφο (73′ Τορμένα), Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (64′ Γιαννιώτας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.