Κουέστα: «Πεπεισμένοι πως θα φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας»

Ο Χούλιαν Κουέστα ξεκαθάρισε πως ο Άρης είναι πανέτοιμος, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου!

Ο τερματοφύλακας του Άρη, τόνισε πως η ομάδα του θα ήθελε τον κόσμο στο πλευρό της, ωστόσο οι παίκτες είναι έτοιμοι να παλέψουν για να δώσουν στον Άρη το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα, ο Άρης έχει να κερδίσει πολλά χρόνια τίτλο, πως ζήσατε όλη αυτή τη διαδρομή;
«Όπως είπες, είμαι εδώ έξι χρόνια. Δεν είμαι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά είμαι ένας από την ομάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ονειρευόμαστε να κερδίσουμε ένα τίτλο με τον Άρη και τώρα είμαστε κοντά. Γνωρίζουμε πως όλος ο κόσμος το αξίζει και γι αυτό θα παλέψουμε. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα φέρουμε πίσω στο σπίτι μας στην έδρα μας το Κύπελλο».


Πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι μια γιορτή δε θα έχει κόσμο;
«Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος μας παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά όλη αυτή την εβδομάδα και γενικότερα ήταν πάντα στο πλευρό μας και μας έδειξε πως πρέπει να αγωνιστούμε. Προσωπικά να παίζω ένα τελικό χωρίς κόσμο είναι κάτι που δε μου αρέσει. Εμείς γνωρίζαμε πως θα έρθουμε να παίξουμε με κόσμο αλλά τελικά θα παίξουμε χωρίς. Όλος ο κόσμος μας περιμένει είναι στο πλευρό μας, ό,τι και αν συμβεί. Είναι η στιγμή να δώσουμε στον Άρη ότι του αξίζει.


Σας έχει δώσει ο κόσμος να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι το τρόπαιο;
«Από την αρχή κάθε φορά που περνούσαμε ένα γύρο αρχίσαμε και το πιστεύαμε περισσότερο. Έχουμε φτάσει στον τελικό με όρεξη να κερδίσουμε και με την ώθηση που μας έχει δώσει ο κόσμος. Σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του Άρη είναι ο κόσμος του. Ξέρουμε πως δε θα είναι εδώ αλλά νιώθουμε τη σιγουριά ότι θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό».


Έχει τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη, αν αυτό τους βάζει πίεση πως πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο αλλιώς θα τερματιστεί η συνεχόμενη παρουσία στην Ευρώπη.
«Οπωσδήποτε η πρόκριση στην Ευρώπη είναι κάτι σημαντικό για εμάς, αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση. Με την κατάκτηση θα φτάσουμε στον στόχο μας. Με αυτό τον τρόπο με την κατάκτηση του Κυπέλλου δίνουμε στον σύλλογο την πραγματική του αξία. Γνωρίζουμε πως η αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα και για μας το μόνο που μετράει είναι η νίκη».


Ο Άρης έχει βιώσει στο παρελθόν οδυνηρούς αποκλεισμούς στο παρελθόν Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια θα φτάσει στην κατάκτηση;
«Θεωρώ πως άδικα αποκλειστήκαμε και δεν είχαμε φτάσει στον τελικό. Σίγουρα πολλοί οδυνηροί αποκλεισμοί αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι και σου δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία να φτάσεις στον τελικό και σίγουρα χρειαζόμαστε τύχη που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.