Γ. Γκουγκουλιάς: «Αυτός ο κόσμος αξίζει έναν τίτλο» (video)

O team manager των "Κιτρινόμαυρων"

Τις σκέψεις του για τον αυριανό, δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας betsson ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό (19:00, Γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”) μοιράστηκε ο team manager του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Όπως σημείωσε αρχικά: «Η ομάδα είναι καλά… Το περιμένουμε εδώ και καιρό. Έχουμε το 1-0 στο Αγρίνιο, αλλά αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχω πει στους παίκτες να το ξεχάσουμε και να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό. Όταν παίζεις στον Άρη είναι μεγάλη η πίεση και έχεις πολύ περισσότερη. Η νίκη είναι μονόδρομος. Οι παίκτες ξέρουν ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση. Είμαστε εδώ για να τη διαχειριστούμε όλοι μαζί».

Σ’ ερώτηση για τα Play Off και την κλήρωση που έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα σε εκτός έδρας αναμέτρηση πρόσθεσε: «Είναι νωρίς ακόμα. Πρώτα έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο, να είναι… καυτό και να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα φύγουν ηττημένοι».

Κι ολοκλήρωσε αναφερόμενος στη “δίψα” του κόσμου για έναν τίτλο μετά από χρόνια αναφέροντας τα εξής: «Πολλά είναι… Αυτός ο κόσμος αξίζει έναν τίτλο. Είναι ο στόχος μας και το έχουμε περάσει στους παίκτες. Κάθε μέρα προσπαθώ να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι λαό έχει κατεβάσει το 2010 στον τελικό. Φυσικά αν ο τελικός γίνει με κόσμο, θα γραφτεί ξανά ιστορία. Οι Έλληνες το ξέρουν και το καταλαβαίνουν πλέον και οι ξένοι που βρίσκονται για πρώτη χρονιά στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.